Skip links
Explore
Drag

Services

Branding Strategy

Creating brand identities, digital experiences, and prints.

Web Design

Hvala Vam što ste se obratili našoj tvrtki za izradu web stranica. Sastavili smo ponudu za izradu web stranice koja uključuje sljedeće usluge:

 1. Konzultacije i planiranje - Razgovarat ćemo s Vama kako bismo razumjeli Vaše potrebe i ciljeve te stvorili plan za web stranicu koja će biti savršeno prilagođena Vašim potrebama.

 2. Dizajn i razvoj - Izradit ćemo profesionalan i funkcionalan dizajn za Vašu web stranicu i programirati sve potrebne funkcije koje su Vam potrebne.

 3. Responsivnost - Web stranica će biti responsivna i prilagođena za sve uređaje, od računala do mobilnih telefona.

 4. SEO optimizacija - Uključujemo osnovnu SEO optimizaciju kako bismo osigurali da Vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama.

 5. Testiranje - Testirat ćemo Vašu web stranicu kako bismo osigurali da je sigurna i funkcionalna, te da nema grešaka.

Trusted Experience

U skladu s Vašim zahtjevima za sigurnošću Vaše web stranice, sastavili smo ponudu koja uključuje sljedeće usluge:

 1. Procjena ranjivosti - Analizirat ćemo vašu web stranicu kako bismo pronašli potencijalne ranjivosti koje bi mogle biti iskorištene od strane napadača.

 2. Sigurnosno ispitivanje - Izvršit ćemo temeljito ispitivanje vaše web stranice kako bismo provjerili jesu li vaši sustavi i aplikacije sigurni i spremni za upotrebu.

 3. Nadzor sigurnosti - Pružit ćemo 24/7 nadzor vaše web stranice kako bismo mogli pravovremeno reagirati na bilo kakve sigurnosne prijetnje.

 4. Penetracijski testiranje - Izvršit ćemo simulirani napad kako bismo procijenili u kojoj mjeri vaša web stranica može podnijeti napade i kako biste bili sigurni da vaši sustavi mogu izdržati takve napade.

 5. Obuka zaposlenika - Pružit ćemo obuku vašim zaposlenicima kako bi bili upoznati s najnovijim sigurnosnim praksama i kako bi mogli pomoći u održavanju sigurnosti vaše web stranice.

One step ahead

Explore the creative process.

Boja.hr Web dizajn i marketing je stručna agencija za web dizajn i digitalni marketing koja nudi inovativna rješenja koja će vaš posao učiniti vidljivijim na webu. Naš tim stručnjaka za web dizajn i digitalni marketing posjeduje bogato iskustvo u stvaranju jedinstvenih i funkcionalnih web stranica koje će privući pažnju vaših posjetitelja.

Naša usluga web dizajna uključuje kreiranje modernih i responzivnih web stranica koje su prilagođene vašim poslovnim potrebama. Koristimo najnovije tehnologije i pristupe u web dizajnu kako bismo osigurali da vaša web stranica bude vizualno privlačna i lako navigabilna za vaše korisnike.

Uz našu uslugu digitalnog marketinga, pomažemo vam da povećate vidljivost vašeg poslovanja na internetu i privučete nove klijente. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing nudi različite strategije za povećanje prometa na vašoj web stranici, poboljšanje rangiranja vaše web stranice na tražilicama te povećanje vaše prisutnosti na društvenim mrežama.

Naš pristup web dizajnu i digitalnom marketingu temelji se na individualnom pristupu svakom klijentu i njihovim poslovnim ciljevima. Radimo zajedno s našim klijentima kako bismo osigurali da krajnji proizvod odgovara njihovim očekivanjima i prenosi njihovu jedinstvenu viziju.

Ako želite stvoriti profesionalnu i privlačnu web stranicu ili želite povećati prisutnost vašeg poslovanja na internetu, obratite nam se s povjerenjem. Boja.hr Web dizajn i marketing stoji vam na raspolaganju i radujemo se suradnji s vama!

Hvala Vam što ste se obratili našoj tvrtki za AdWords oglašavanje. Sastavili smo ponudu za AdWords oglašavanje koja uključuje sljedeće usluge:

 1. Kampanja planiranja - Razgovarat ćemo s Vama kako bismo razumjeli Vaše potrebe i ciljeve te stvorili plan kampanje koji će biti savršeno prilagođen Vašim potrebama.

 2. Ključne riječi - Odabrat ćemo ključne riječi koje su relevantne za Vaše poslovanje i ciljane skupine, kako bi se povećao broj posjeta na Vašoj web stranici.

 3. Oglašavanje - Izradit ćemo oglase koji su relevantni za Vaše ključne riječi i ciljnu publiku kako bi se privukla veća pozornost na Vašu web stranicu.

 4. Praćenje i analiza - Pratit ćemo performanse Vaše kampanje i analizirati rezultate kako bismo mogli prilagoditi i optimizirati kampanju.

 5. Izvješća - Dostavit ćemo redovna izvješća o performansama kampanje, uključujući broj klikova, troškove i stopu konverzije.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Global SEO Research

Practical tools and features make it easier to build and manage your site.

Social media integration

Practical tools and features make it easier to build and manage your site.

Launching the Application

Practical tools and features make it easier to build and manage your site.

Watch the creative process behind the digital marketing.

Hear from our happy clients.

Looking for collaboration?

Hub wire

290 Maryam Springs Courbevoie, NYC

+1 827 48 89

Looking for a job? Send your resume

info@hub.com

Any questions à Projects? Let’s get started.

This website uses cookies to improve your web experience.